Montaj covor PVC

Covorul din PVC ofera numeroase avantaje proprietarilor de spatii publice sau private, acesta fiind mai durabil, avand un aspect mai omogen si intretinandu-se mult mai facil decat clasicele mochete din material textil. In plus, covoarele din PVC respecta particularitatile tehnice regasite in normele de integritate aplicate spatiilor publice, unde primeaza siguranta publicului. Pornind de la aceastra premisa, compania noastra isi propune sa devina un sprijin important pentru fiecare proprietar care doreste sa aleaga un covor PVC pentru trafic intens. Acesta poate fi montat intr-un sediu de firma, intr-un spital sau cabinet medical, dar si in institutiile educationale: scoli, gradinite sau universitati.

Din perspectiva caracteristicilor sale, compania noastra va recomanda sa alegeti montaj covor PVC in momentul in care va aflati in cautarea unei suprafete antiderapante, rezistenta la actiunea compusilor chimici, antistatica si antibacteriana. Montajul unui covor pvc pentru trafic intens difera in functie de modelul ales, dar si de locatia in care urmeaza sa fie implementat. Este necesar sa apelati la servicii profesionale de montaj covoare PVC daca doriti ca imbinarile rezultate sa fie unele cat mai putin vizibile de la apropiere, astfel incat sa nu fie afectata estetica spatiului respectiv.

Montaj linoleum

Astfel, pe langa clasicul covor din PVC, linoleumul este o varianta optima atat din punct de vedere estetic, cat mai ales din punct de vedere tehnico-functional. Este nelipsit din institutiile medicale, comerciale sau tehnice, care solicita un nivel crescut de siguranta si integritate. In felul acesta, materialul rezistent pastreaza o curatenie de durata si impiedica formarea bacteriilor.

Un montaj linoleum realizat corect se reflecta in durata de viata a podelei si presupune metode simple de mentenanta, dar si modele deosebite de design. Materialul se regaseste pe piata sub forma de role de diferite latimi, iar din aceasta cauza este necesar sa apelati la specialisti in montaj linoleum, astfel incat portiunile sa se imbine perfect si sa nu prezinte spatii inguste in care se pot infiltra ulterior bacteriile.

Dupa alegerea linoleumului este initiat procesul de pregatire a podelelor. Acesta poate fi aplicat pe orice tip de suprafata, fie ca este vorba despre plastic, linoleum deja existent sau chiar beton, atata timp cat este o suprafata plana. Pentru realizarea cu succes a unei astfel de operatiuni, specialistul are nevoie de o amorsa acrilica, sapa de autonivelare, care sa fie realizata din ciment, adeziv acrilic care nu contine solventi pentru lipire si un adeziv de contact cu ajutorul caruia sunt lipite plintele.

Procesul efectiv de montaj linoleum presupune aplicarea unor fasii in mod repetitiv, dispuse una langa cealalta. Profesionistii recomanda ca montajul de linoleum sa se faca din mijlocul camerei, astfel incat, atunci cand utilizatorul este nevoit sa decupeze materialul, sa faca acest lucru in zona periferica si nu in cea de mijloc, care se afla la vedere. Decupajul poate fi realizat cu un cutter, iar pentru curbe poate fi folosita si foarfeca. In momentul in care procesul de montaj linoleum este finalizat, se intervine cu plinta, care are rolul de a acoperi eventualele gauri sau margini necorespunzatoare, care au ramas in urma montarii.

Montaj covor PVC in rola sau dale pentru cabinete medicale

Exista doua clase principale, respectiv covoarele in rola sau in dale. Modelul in rola se adapteaza cu succes cabinetelor medicale, tocmai pentru ca numarul imbinarilor este unul redus pentru o astfel de suprafata. Pentru a se asigura de faptul ca portiunile din covorul PVC raman sudate, specialistii nostri apeleaza la un material termosudabil. In plus, aparatele de sudura folosite se bazeaza pe actiunea aerului cald, iar reziduurile lasate pe suprafata cordonului de sudura sunt indepartate in urma unui proces minutios.

Astfel, proprietarul respectivului cabinet va avea siguranta ca respecta toate normele de igiena, diminuand pe cat posibil sansele de proliferare a bacteriilor prin respectivele imbinari. Pentru restul beneficiarilor, o solutie optima o reprezinta covorul PVC in dale, mai ales ca si acesta ofera optiunea de prelungire a suprafetei pe perete, o inaltime de 10 centimetri deasupra pardoselii fiind recomandata pentru spatiile amenajate astfel.

Oferim beneficiarilor nostri si optiunea de montaj covor PVC Tarkett, precum si intretinere ulterioara pentru suprafetele din aceasta categorie. Un astfel de model isi poate recapata proprietatile initiale chiar si dupa ce a fost expus pentru o perioada indelungata traficului intens, specialistii din echipa noastra apeland la un burete special care reda luciul suprafetei.

Reconditionarea devine astfel cea mai mica dilema a proprietarilor autohtoni care mizeaza pe investitia intr-un covor pvc Tarkett sau pe unul in dale sau rola. Pentru fiecare tipar, procedurile de reconditionare sunt asemanatoare. Prima etapa presupune utilizarea unei solutii speciale care are rolul de a indeparta zgarieturile de mici dimensiuni. A doua etapa se axeaza pe resigilarea covorului, proces ce presupune utilizarea unui compus poliuretan ales in functie de cromatica suprafetei.

Inainte de a interveni, profesionisti din echipa noastra se ocupa de studiul amanuntit al proiectului, astfel incat montajul covorului din PVC sa fie unul eficient si prompt. Acest studiu presupune prelevarea unei probe din sapa grosiera pentru determinarea gradului de umiditate, astfel incat sa se decida daca este necesara sau nu aplicarea unei bariere. Suprafetele sunt montate doar dupa ce se realizeaza nivelarea perfecta a sapei, caci maleabilitatea si designul lucios al covorului vor scoate in evidenta orice imperfectiune omisa in cadrul procesului de montaj.

Montaj pardoseli PVC role sau dale:

  1. Servicii de debitare, croire si lipire material;
  2. Realizare imbinari prin cordon de sudura termica sau imbinare prin sudura la rece;
  3. Montaj PVC pe trepte;
  4. Montaj PVC cu ridicare pe perete (mediu spitalicesc, farmaceutic, scoli);
  5. Montaj accesorii pentru covor PVC – plinta sau profile de finisare;
  6. Pentru pardoselile sportive – servicii realizare marcaje teren;
 

Montaj covor PVC pentru pereti:

  1. Servicii de croire si debitare material;
  2. Lipire pe intreaga suprafata, eliminarea bulelor de aer cu placa din cork;
  3. Realizare imbinari prin cordon de sudura termica sau imbinare prin sudura la rece;
  4. Montaj profile de finisare sau bagheta.