Afișez toate cele 7 rezultate

Filtrează»
 • Banda sudura

  Banda sudura termica pentru imbinari la mocheta.
  La montajul mochetei pe underlay cu grippere prin intindere (metoda streych-fit) se foloseste banda de sudura termica la imbinarea fasiilor de mocheta astfel incat sa poata fi obtinuta o suprafata unitara care sa poata fi intinsa.

 • Cordon de sudura covor pvc

  Cordonul de sudura multicolor este un snur cu diametrul de 4 mm- 5 mm din material similar cu modelul de covor PVC sau linoleum ales . Acest tip de cordon se aplica la cald cu un aparat special numit Leister si imbina perfect fara a se vedea trecerea de la o bucata la alta a covorului din pvc . Pentru a avea un aspect continuu si unitar al pardoselii din covor PVC sau linoleum, alege un cordon de sudura care sa aiba aceeasi textura si culoare cu pardoseala aleasa. Indiferent ca alegi un covor PVC gri, rosu, galben, albastru sau o alta culoare dintre cele 64 culori disponibile pentru covor PVC la SC PAUL SERV COM SRL , cordonul de sudura multicolor te ajuta sa oferi pardoselii un aspect frumos, continuu si fara imbinari vizibile.

 • Nas de treapta

  Profile nas de treapta cu striuri antiderapante, pentru grosimi de 2 mm sau 3 mm ale pardoselilor PVC. Se pot coordona la culoare cu pardoseala sau se pot folosi culori stridente de marcare vizuala a sfarsitului de treapta-contratreapta.

 • Panou de protectie pereti

  In institutii unde traficul intens cu targi, carucioare, scaune cu rotile, mese cu rotile sau alte tipuri de obiecte de mari dimensiuni poate duce la deteriorarea peretilor se folosesc sistemele de protectie a peretilor care au rolul de a proteja suprafetele verticale interioare si de a pastra aspectul ingrijit al spatiilor finisate pentru o perioada cat mai lunga de timp. Sunt destinate instalarii in spatiile cele mai expuse: holuri, sali de asteptare, ascensoare in unitati sanitare (spitale, clinici, aziluri), dar si in alte tipuri de cladiri publice (licee, cladiri de birouri, hoteluri, institutii, cinematografe, stadioane, restaurante, hyper-marketuri, penitenciare) sau spatii tehnice (bucatarii, depozite, laboratoare, spalatorii).

  Din acest motiv, utilizarea unor astfel de protectii pentru pereti a fost inclusa in standardele de proiectare in domeniu.

 • Banda de CU

  Banda este realizata din cupru subțire, fiind astfel extrem de flexibil si poate lua aproape orice forma in  spatiul in care se monteaza . Se pot lipi pe pardoseala aceasta formand un circuit care poate transporta si descarca curentul cu incarcatura electrostatica de  sub covorul PVC,  care poate fi o problema in mediile sensibile cum ar fi zonele operative,servarele pentru computere sau siguranta produselor electronice .

 • Underlay-Brio Tredaire

  Modelele de Underlay mocheta sunt produse din spuma poliuretanica, cauciuc, pluta . Stratul de Underlay mocheta se monteaza sub mocheta pt a obtine un confort sporit si o izolare termica si fonica mai buna, acesta nu se foloseste cazul incalzirii prin pardoseala. Underlay-ul pt mocheta se poate folosi atat in hoteluri, restaurante, sali de conferinta sau cladiri de birouri, cat si acasa in living dar mai ales in dormitoare sau camere pentru copii.
  Cateva beneficii pentru folosirea underlay-ului pentru mocheta: usor de taiat, grad ridicat de izolare fonica, rezistenta la presiune, grad ridicat de izolare termica, confort la impact, produs ecologic, uniformizeaza denivelarile sapei, aplicare rapida.

 • Underlay-Underlay Carperter

  Underlayul este un produs care se aplica sub mocheta pentru ai oferi acesteia un confort desavarsit si anume acela de a calca pe moale. Totodata acest produs inbunatateste calitatea mochetei fiind curat , neretinand praful si neexistand riscul de a face mucegai. Este ideal in caminul dumneavoastra in dormitor, living , iar in hoteluri ,pensiuni si moteluri da un grad de confort si rafinament deosebit, o izolatie termica si fonica mai buna si o protectie in timp a mochetei .
  Este un produs complementar pentru montajul mochetei.
  Underlay-ul pentru mocheta se poate monta flotant, cu grippere sau prin dubla lipire.
  Sunt produse in Anglia , lider de piata mondiala.