Afișez toate cele 2 rezultate

Filtrează»
 • Profile pentru trepte

  Sistem de instalare clasic al profilelor pentru trepte necesita prinderea lor cu dibluri si suruburi care de regula sunt incluse in set . Confectionate din aluminiu acestea au aspect elegant, conferind treptei o protectie marita in cazul mochetei mai ales acolo unde formeaza unghiul de 90 de grade aceasta protejand muchia scarii care se inbraca .

  Prezinta striatii longitudinale, cu efect antiderapant sau au incorporata o banda de cauciuc antiderapanta .

  Permit trecerea armonioasa intre suprafetele treptelor si contratreptelor finisate cu materiale de texturi si culori diferite. Sistemul de montare cu dibluri permite instalarea profilului dupa ce s-a finalizat placarea treptei cu parchet laminat si clasic, gresie , covor pvc sau mocheta..

 • Praguri trecere

  Profilul este realizat din aluminiu folio si se utilizeaza ca trecere de pardoseala, in combinatie cu o varietate de materiale de finisaj: mocheta, parchet, linoleum, piatra naturala sau gresie.

  Prin procedeul special de fixare delimiteaza cu rafinament doua suprafete ale pardoselii. Pot fi utilizate pentru finisarea pardoselilor prevazute cu sistem de incalzire, caz in care se vor fixa numai cu adeziv. Pot compensa si diferente de nivel.