Afișez toate cele 6 rezultate

Filtrează»
 • Covor PVC Optima

  Iti doresti ca suprafetele sa arate bine si dupa cativa ani ? Acum ai posibilitatea cu ajutorul Covorului pvc omogen  IQ Optima sa ai suprafete perfecte chir daca traficul zilnic de personae este foarte mare . Dată fiind performanţa sa remarcabilă şi gama excepţională de culori, forme şi accesorii.Covorul pvc omogen  iQ Optima aliniază designul la potenţialul de a crea o ofertă adevărată cu mai multe soluţii. De la spitale la şcoli, hoteluri sau birouri, de la încăperi umede la dormitoare,Covorul pvc omogen iQ Optima vă poate oferi o singură soluţie pentru un design complet. Gama iQ Optima regândită, a preluat vinilul omogen şi l-a ridicat la un nou nivel de design, cu o paletă care a dublat numărul de culori de la 30 la 64.Alăturat unor forme şi accesorii noi – plăci, plinte, acustic şi anti-alunecare, plus metode de îmbinare multi-culori –covorul pvc omogen  iQ Optima este o soluţie autentică pentru mai multe nevoi. iQ Optima are o culoare şi un design pentru fiecare interior, oferind o paletă de culori de la nuanţele practice de gri la culorile aprinse ,  special conceput pentru cabinet medicale,clinici  si spitale .
 • Covor PVC New Stella

  Covorul PVC Stella New este un material pentru acoperirea pardoselilor flexibil, multistrat cu un strat transparent de uzură, produs în foi, rezistent la microorganisme. Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens,ex. in școli, spitale și alte facilități asistență medicală, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice. Protejat cu poliuretan PUR.

 • Covor PVC Rekord 42

  Covorul PVC Record 42 este un material pentru acoperirea pardoselilor flexibil, multistrat cu un strat transparent de uzură, produs în foi, rezistent la microorganisme. Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens,ex. in școli, spitale și alte facilități asistență medicală, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice. Protejat cu poliuretan PUR.

 • Covor PVC Ruby 70

  Covorul PVC Ruby 70 este un produs ce ofera o eficientă mare din punct de vedere al costurilor, cu calități premium. Colecția cuprinde peste 30 de modele inspirate de natură, inclusiv modele de lemn realiste, atât în ​​nuanțe vii cât și în nuanțe întunecate, precum și o serie de modele minerale fără întreruperi, într-un sortiment de culori sofisticate. Acest produs are o aderență specială pentru a proteja împotriva alunecărilor și căderilor, ceea ce îl face ideal pentru zonele grele de trafic care necesită o siguranță suplimentară. Acesta este tratat cu protecția superioară a suprafeței Top Clean XP pentru durabilitate extremă și întreținere eficientă din punct de vedere al costurilor.

  Acesta poate fi utilizat în clădirile publice cu trafic intens, ex. in școli, spitale și cabinete medicale, unități comerciale, hoteluri, în camere concepute pentru șederea permanentă a oamenilor în industria alimentară, cosmetice, farmaceutice.

 • Covor PVC Spark

  Covorul PVC eterogen SPARK este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli.
  Covorul PVC eterogen SPARK este compus in grosime din mai multe straturi de – strat suport, strat de stabilizare din tesatura fibra de sticla, strat design iar la partea superioara pedonabila – stratul de uzura.
  Acesta este din PVC pur, transparent, dur ce confera rezistenta la trafic a covorului.
  Pentru trafic comercial grosimea stratului de uzura este de peste 0.60mm grosime si este prevazut cu tratamente de ranforsare cu poliuretan PUR pentru curatare usoara.
 • Covor Smart Tarkett

  Covorul PVC SMART de la TARKETT eterogen este format din doua straturi:un strat de uzura din PVC pur, flexibil, omogen avand culoarea imprimata pe intreaga grosime a stratului si un strat suport armat cu fibra de sticla.Covoarele PVC SMART de la TARKETT au un grad ridicat de rezistenta, stabilitate dimensionala si flexibilitate.Datorita stratului suport fabricat din spuma poliuretanica, covorul PVC SMART de la TARKETT absoarbe zgomotul iar tratamentul antibacterian si fungicid aplicat pardoselii nu permite dezvoltarea bacteriilor si microorganismelor.
  Domenii de utilizare:
  -este recomandat spatiilor cu trafic comercial mediu precum scoli,gradinite, birouri, spitale, birouri,sau holuri,magazine.
  Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 4 mp.