Afișez toate cele 9 rezultate

Filtrează»
 • Mocheta Altona

  Mocheta Altona ofera un design placut spatiului decorat intr-o gama de nuante viu colorate . Suprafata sa este moale ,confortabila si ofera o buna izolatie fonica ,precum si un bun confort si rezistenta ridicata la alunecare.Realizata din fire Imprel 100% mocheta Altona rezista foarte bine inpotriva uzurii.

 • Mocheta Optima

  Mocheta Optima este o mocheta profesionala cu fir tuns care raspunde celor mai variate preferinte in cea ce priveste amenajarea spatiului si ofera un plus de rafinament si personalitate oricarui interior.
  Disponibila intr-o varietate mare de culori,mocheta Optima este destinata traficului intens avand o durata mare de viata datorita protectiei cu teflon si a rezistentei la razele ultraviolete.Poate fi montata cu succes in birouri ,sali de conferinta,hoteluri,pensiuni,etc .

 • Mocheta Rivoli

  Mocheta profesionala Rivoli face parte din categoria dedicata hotelurilor, restaurantelor si birourilor, fiind o mocheta de trafic. Firul din Nylon Imprel asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Va recomandam aplicarea unui strat de Underlay pentru un grad de confort mai mare. Mocheta pentru hotel se distinge prin cateva caracteristici speciale: este tratata antimurdarire, antistatica si face parte din clasa C – 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila.

 • Mocheta Tweed

  În nuanțe de maro naturale, bej și gri, estetic țesute elegant Tweed adaugă un stil tradițional pardoselii dumneavoastra . Oferita in latime de 400 si 500 cm , mocheta Tweed oferă interioare cu un confort sporit și putere de absorbție a sunetului marit precum si o mare rezistenta la uzura scaunelor cu rotile. Mocheta Tweed este de asemenea potrivita pentru utilizarea pe scări și la încălzirea prin pardoseală.

 • Mocheta Quartz

  Mocheta Quartz rezista la trafic  domestic -comercial este perfecta pentru cladirile de birouri si uz casnic.

  Gama cromatica asigura integrarea perfecta in amenajare, iar proprietatile respecta toate prevederile legate de pardoselile destinate locurilor publice.

  Poliamida Imprel de calitate superioara asigura anduranta la traficdurabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Folosirea unui strat de Underlay asigura un confort mai ridicat.

 • Mocheta Master

  Pardoseli-mocheta va propune mocheta pentru birou rezistenta la trafic intens, care se curata foarte usor.

  Mocheta pentru birou creeaza o ambianta placuta la locul de munca care afecteaza direct randamentul angajatilor.

  Mocheta birouri MASTER de trafic intens face parte din categoria dedicata mochetei traficului intens cu varianta fir rasucit (twisted pile) in care traficul de  persoane este mare ( birouri, sali de conferinta, holuri de hotel,restaurante,institutii publice).
  Firul din poliamida asigura conservarea aspectului si usurinta curatarii precum si rezistenta  la trafic. Avand o grosime totala de 6,0 mm, este usor de intretinut cu o structura rezistenta la culori.

  Aceasta mocheta de trafic intens se distinge prin cateva caracteristici importante: este antistatica, prezinta rezistenta la scari si face parte din clasa C – 1 de ignifugare .

 • Mocheta FORTESSE

  Mocheta profesionala Fortesse face parte din categoria dedicata birourilor, fiind o mocheta de trafic intens care se preteaza si la montarea pe scari. Firul din PA Imprel asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii.
  Pe langa acestea, mocheta profesionala Fortesse se distinge prin cateva caracteristici speciale: este rezistenta la apa (4-5), rezistenta termic (0.10) si izoleaza fonic (24 dB). Pentru a obtine un grad de confort mai mare,daca se va dori montarea ei in pensiuni si hoteluri  va recomandam aplicarea unui strat de Underlay.

 • Mocheta Blitz

  Mocheta pentru birouri

  Mocheta de trafic intens Blitz este o mocheta cu fir buclat 100% vopsit oferindu-i acesteia un ton perfect pentru mediile corporatiste .Fie ca este birou ,magazin,centru cultural, mocheta Blitz atinge clasa de performanta 33 , cea ce face din aceasta o mocheta rezistenta la uzura oferind acesteia o durata lunga de viata.

 • Mocheta Chambord

  Mocheta pentru birouri

  Mocheta clasica  Chambord adauga un design clasic si de calitate pardoselei dumneavoastra . Suprafata sa moale imprimata cu motive traditionale „pindot” ofera acesteia un confort sorit si o impresie de neuitat prin culoare si confort.

  Toate culorile pot fi livrate cu suport de plasa (UX+) sau cu spate de actiune (AB-Action Back)  Specialisti nostri i-ti vor da detaliile tehnice de care ai nevoie ; putem gestiona lucrarea de montaj , de la inceput pana la sfarsit asigurand toata gama de adezivi si acesorii .