Afișez toate cele 3 rezultate

Filtrează»
 • Mocheta dale First

  Mocheta modulara – First face parte din categoria dedicata birourilor, fiind o mocheta de trafic intens. Firul din PA asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Pe langa acestea, mocheta profesionala se distinge prin cateva caracteristici speciale: este rezistenta la scaune, prezinta stabilitate dimensionala, conductivitate termica si face parte din categoria mochetelor din clasa B – 1 de ignifugare. Pentru a obtine un grad de confort mai mare, va recomandam aplicarea unui strat de Underlay. Disponibila intr-o gama variata de culori si fiind sub forma de dale, puteti sa personalizati fiecare birou al firmei dumneavoastra.

 • Mocheta dale First Line

  Mocheta dale FIRST LINE este o mocheta cu fir buclat cu un format presarat de linii pe tot cuprinsul ei .

  Fiecare culoare este disponibila in doua versiuni cu accente liniare care confera spatiului multiple posibilitati de proectare si instalare in diferite moduri .

 • Mocheta dale-Alpha

  Mocheta  dale Alpha este o mocheta rezistenta cu fir de tip bucla, disponibila in 14 culori. Mocheta Alpha este ideala pentru birouri deoarece indeplineste cele mai dificile cerinte pentru in privinta rezistentei la trafic (clasa 33) si la uzura provocata de scaunele cu rotile. Culorile vii si designul unitar, fac posibile punerea in opera a oricaror amenajari ce implica doua sau mai multe culori de mocheta dale Alpha. Rezistenta la foc clasa Bfl-s1 si stratul suport de bitumen cu 10% continut reciclat, sunt doar doua dintre caracteristicile excelente ale acestei mochete dale. Se recomanda instalarea peste: pardoseala tehnica (suprainaltata), sape cu nivelare foarte buna si umiditate sub 2%.