Afișez toate cele 2 rezultate

Filtrează»
 • Mocheta Mozart

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – MOZART face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor.

  Poliamida Imprel 100 % asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Cu o grosime totala de 7 mm, mocheta ofera un grad mare si deosebit de confort, precum si o rezistenta mare la trafic de persoane.

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – MOZART pentru hotel se distinge prin tratamentul antimurdarire, tratamentul antistatic permanent,rezistenta mare la apa clasa 4-5, lumina clasa 5-6, precum si faptul ca apartine clasei C 11-s1 de ignifugare .Oferta noastra de produse si servicii de montaj mocheta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-si amenajeze sau modernizeze locuintele, cat si institutilor de stat, sediilor de firme, intreprinderilor industriale, barurilor, cluburilor, restaurantelor,etc .

  Putem gestiona lucrarea de montaj mocheta in totalitate oferind produsele noastre cum ar fi mochete , covor pvc, adezivi , plinte.

 • Mocheta Bach

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – BACH face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor.
  Mocheta profesionala Bach face parte din categoria dedicata hotelurilor si restaurantelor care vor sa pastreze o linie clasica in amenajarea lor.
  Stilul Saxony al mochetei Bach presarat cu crini imperiali va inbina practicitatea mochetei cu efectul estetic ridicat , oferind un ambient rafinat spatiului dumneavoastra mai ales daca in utilizarea sistemului de montaj se recomanda  aplicarea unui strat de underlay. Mocheta Bach este rezistenta la scari si scaune ,este antistatica si face parte din categoria mochetelor din clasa C-1 de ignifugare.