Afișez toate cele 10 rezultate

Filtrează»
 • Mocheta Rivoli

  Mocheta profesionala Rivoli face parte din categoria dedicata hotelurilor, restaurantelor si birourilor, fiind o mocheta de trafic. Firul din Nylon Imprel asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Va recomandam aplicarea unui strat de Underlay pentru un grad de confort mai mare. Mocheta pentru hotel se distinge prin cateva caracteristici speciale: este tratata antimurdarire, antistatica si face parte din clasa C – 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila.

 • Mocheta Tweed

  În nuanțe de maro naturale, bej și gri, estetic țesute elegant Tweed adaugă un stil tradițional pardoselii dumneavoastra . Oferita in latime de 400 si 500 cm , mocheta Tweed oferă interioare cu un confort sporit și putere de absorbție a sunetului marit precum si o mare rezistenta la uzura scaunelor cu rotile. Mocheta Tweed este de asemenea potrivita pentru utilizarea pe scări și la încălzirea prin pardoseală.

 • Mocheta FORTESSE

  Mocheta profesionala Fortesse face parte din categoria dedicata birourilor, fiind o mocheta de trafic intens care se preteaza si la montarea pe scari. Firul din PA Imprel asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii.
  Pe langa acestea, mocheta profesionala Fortesse se distinge prin cateva caracteristici speciale: este rezistenta la apa (4-5), rezistenta termic (0.10) si izoleaza fonic (24 dB). Pentru a obtine un grad de confort mai mare,daca se va dori montarea ei in pensiuni si hoteluri  va recomandam aplicarea unui strat de Underlay.

 • Mocheta Mozart

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – MOZART face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor.

  Poliamida Imprel 100 % asigura anduranta la trafic, durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii. Cu o grosime totala de 7 mm, mocheta ofera un grad mare si deosebit de confort, precum si o rezistenta mare la trafic de persoane.

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – MOZART pentru hotel se distinge prin tratamentul antimurdarire, tratamentul antistatic permanent,rezistenta mare la apa clasa 4-5, lumina clasa 5-6, precum si faptul ca apartine clasei C 11-s1 de ignifugare .Oferta noastra de produse si servicii de montaj mocheta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-si amenajeze sau modernizeze locuintele, cat si institutilor de stat, sediilor de firme, intreprinderilor industriale, barurilor, cluburilor, restaurantelor,etc .

  Putem gestiona lucrarea de montaj mocheta in totalitate oferind produsele noastre cum ar fi mochete , covor pvc, adezivi , plinte.

 • Mocheta CHIC

  Mocheta profesionala Chic face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor precum si caselor particulare.

  Firul din Nylon Imprel de calitate superioara asigura durabilitatea produselor, conservarea aspectului si usurinta curatarii precum si anduranta la trafic. Pentru obtinerea unui grad mai mare de confort se recomanda un strat de Underlay.

  Mocheta profesionala se distinge prin cateva caracteristici importante: este antistatica, prezinta rezistenta la scari si face parte din clasa C – 1 de ignifugare, fiind practic neinflamabila.Oferta noastra de produse si servicii de montaj mocheta se adreseaza atat persoanelor fizice care doresc sa-si amenajeze sau modernizeze locuintele, cat si institutilor de stat, sediilor de firme, intreprinderilor industriale, barurilor, cluburilor, restaurantelor,etc .

  Putem gestiona lucrarea de montaj mocheta in totalitate oferind produsele noastre cum ar fi mochete , covor pvc, adezivi , plinte.

 • Mocheta AKEZENTO

  Mocheta profesionala Akzento face parte din categoria mochetelor dedicate hotelurilor.

 • Creative Vivaldi

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – VIVALDI face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor.

 • Mocheta Bach

  Mocheta profesionala CREATIVE COLECTION – BACH face parte din categoria dedicata hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor.
  Mocheta profesionala Bach face parte din categoria dedicata hotelurilor si restaurantelor care vor sa pastreze o linie clasica in amenajarea lor.
  Stilul Saxony al mochetei Bach presarat cu crini imperiali va inbina practicitatea mochetei cu efectul estetic ridicat , oferind un ambient rafinat spatiului dumneavoastra mai ales daca in utilizarea sistemului de montaj se recomanda  aplicarea unui strat de underlay. Mocheta Bach este rezistenta la scari si scaune ,este antistatica si face parte din categoria mochetelor din clasa C-1 de ignifugare.

 • Mocheta LES FIRST

  Mocheta profesionala LES FIRST face parte din categoria  mochetelor Balsan dedicata hotelurilor,  pensiunilor precum si caselor  particulare.

 • Mocheta Underlay

  Pentru un plus de confort, o izolatie termica si fonica mai buna si o protectie in timp a mochetei se foloste underlay-ul.